Η εταιρεία ΑΛΕΞΑΚΗΣ ιδρύθηκε το 1979 με έδρα τη Θεσσαλονίκη και κύριο αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορία μηχανημάτων ηλεκτροσυγκόλλησης, αναλωσίμων και ανταλλακτικών. Στόχος μας υπήρξε πάντα ο ποιοτικός και άμεσος εφοδιασμός των πελατών μας.

Σήμερα έχουμε καθιερωθεί στην αγορά και αποτελούμε έναν από τους βασικότερους προμηθευτές στην παραγωγική διαδικασία των επιχειρήσεων. Το πελατολόγιο μας, που περιλαμβάνει ένα αρκετά μεγάλο αριθμό Ελληνικών παραγωγικών & τεχνικών εταιρειών αποτελεί την καλύτερη απόδειξη εμπιστοσύνης που μας δείχνει η αγορά. Ο συνεχώς αυξανόμενος κύκλος εργασιών μας και τα νέα πρωτοποριακά προϊόντα που παρουσιάζουμε διαρκώς σηματοδοτούν και τη μελλοντική επιτυχή πορεία μας.

Επαναπροσδιορίζουμε την συγκόλληση σε συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες του είδους αποσκοπώντας πάντα στην αρτιότερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Επενδύουμε στην τεχνολογία και την εξειδίκευση με μια σειρά από νέες συνεργασίες ώστε να αναλαμβάνουμε την ευθύνη για ολόκληρη τη διαδικασία συγκόλλησης.

Προσφέρουμε πάντα τις ποιοτικότερες επιλογές όπως:

Μηχανήματα της Γερμανικής εταιρείας EWM HIGHTEC WELDING,

Τσιμπίδες, ανταλλακτικά, είδη προστασίας και παρελκόμενα συγκόλλησης του Ιταλικού group εταιρειών Trafimet Group,

Μηχανήματα και αναλώσιμα υλικά της Ιταλικής εταιρείας ΙΝΕ,

Plasma κοπής της Αμερικάνικης εταιρείας Hypertherm,

Απορροφητικά συστήματα της Γερμανικής εταιρείας Kemper

Μάσκες της Ελβετικής εταιρείας Optrel

Είδη οξυγόνου της Γερμανικής εταιρείας Messer

Βαποράκια οξυγονοκοπής της Ιαπωνικής εταιρείας Koike